Over ons

The Best Painting Company in Town!

?>

Wie zijn wij...

Over QualityPainters

Quality Painters schilderwerken bestaat nu ruim vijfentwintig jaar. Wij zijn een middel-groot schildersbedrijf en gevestigd in Huizen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij voor bedrijven en particulieren een gezonde partner met vakkundige kennis op het gebied van schilderen en wandafwerking.

Quality Painters richt zich hoofdzakelijk op onderhoud en renovatie werkzaamheden in binnen en buiten schilderwerk. Daarbij is de klant verzekerd van de beste materialen op schilder gebied. Quality Painters kan u van goed advies voorzien over diverse verf en schilders producten. Uiteraard staan wij garant voor kwaliteit en een schone werkomgeving.

0 +
Projecten voltooid dit jaar
0 +
Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring

Onze visie

Waarom voor ons kiezen

  • Middel-groot schildersbedrijf, dus alle tijd voor de klant.

  • Door onze jarenlange ervaring zijn wij voor bedrijven en particulieren een gezonde partner met vakkundige kennis op het gebied van schilderen en wandafwerking.

  • Wij kiezen alleen voor de beste materialen op schilder gebied.

  • Quality Painters kan u van goed advies voorzien over diverse verf en schilders producten.

  • Uiteraard staan wij garant voor kwaliteit en een schone werkomgeving.

Onze Diensten

Voorbereiding schilderwerk

Wij beginnen niet met schilderen zonder een goede voorbereiding! Wij beantwoorden al uw vragen waar nodig!

Professioneel schilderwerk

QualityPainters gebruikt alleen de beste producten voor uw schilderwerk voor het beste resultaat! En uiteraard denken wij mee in het realiseren van uw dromen en wensen.

Wandafwerking

Wij doen niet alleen schilderwerk, u kunt bij ons ook terecht voor al uw wandafwerkingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en wij helpen u met plezier!

Erkend leerbedrijf

Wij zijn al jaren een erkend leerbedrijf. Wij voelen ons verplicht om onze vakkundige kennis en passie over te dragen aan de toekomstige schilders.